Зеленський звільняє із посад голову СБУ, генпрокурора і міністра оборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський звільняє із посад голову СБУ, генпрокурора і міністра оборони

Зеленський звільняє із посад голову СБУ, генпрокурора і міністра оборони
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив про звільнення з посад міністра оборони України, генпрокурора і глави СБУ. Про це він повідомив в ході своєї промови в рамках церемонії інавгурації, передає ONLINE.UA.

Гарант звернувся до нардепів, наголосивши, що у них є багато роботи.

"Я прошу вас звільнити з посад голову Служби безпеки України, генерального прокурора України і міністра оборони України", - сказав новообраний український лідер.

Варто зазначити, що і глава СБУ Василь Грицак, і генпрокурор Юрій Луценко, і міністр оборони Степан Полторак були присутні у залі парламенту під час урочистої церемонії інавгурації.

Що цікаво, очільник СБУ Василь Грицак вранці 20 травня самостійно подав заяву на звільнення.

Окрім того, Зеленський заявив, що планує розпустити Раду. Він поставив перед нардепами завдання на 2 наступні місяці. Так, він закликав їх прийняти закони про депутатську недоторканість, про вибори і про незаконне збагачення.

Як повідомляв  ONLINE.UA, новообраний президент України Володимир Зеленський оголосив декілька несподіванок в ході своєї інавгурації.  Зокрема, він наголосив, що чисельність українців становить 65 мільйонів чоловік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?