Зеленському поскаржилися на "Укроборонпром"
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленському поскаржилися на "Укроборонпром"

Зеленському поскаржилися на "Укроборонпром"
Джерело:  online.ua

Колектив Лозівського ковальсько-механічного заводу, що виробляє броньовані корпуси для БТР, вузли і агрегати трансмісії, надіслав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому скаржиться, що дії "Укроборонпрому" ведуть до загрози зупинки виробництва корпусів для БТР-3 та БТР-4".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ми, трудовий колектив Лозівського ковальсько-механічного заводу, ...просимо об'єктивного, справедливого, законного вирішення проблеми збереження єдиного в країні виробництва броньованих корпусів для БТР-3 та БТР-4, що знаходиться на межі існування через, на нашу думку, через злочинні дії посадових осіб Державного концерну "Укроборонпром" та керівництва підприємств Концерну", - сказано в листі.

Працівники стверджують, що подібні дії ведуть до згортання виробництва бронетранспортерів та вимушеної трудової міграції висококваліфікованих кадрів.В тексті звернення викладено факти порушень з боку концерну та звертається увага на неприпустимість масованої інформаційної атаки в ЗМІ, під час якої були спроби дискредитувати репутацію ЛКМЗ на українському та міжнародних ринках.

У листі також зазначається, що питання загрози зупинки виробництва корпусів для БТР-3 та БТР-4, зриву державного оборонного замовлення піднімалось в депутатських запитах на ім'я прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, секретаря РНБО Олександра Данилюка та на кількох засіданнях військово-промислової Комісії РНБО. Разом з тим, дотепер воно залишається без вирішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше новий секретар РНБО Олександр Данилюк розповів своє бачення майбутнього Служби безпеки України та «Укроборонпрому», пояснивши перші кроки щодо реформування цих відомств.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?