Зеленському виписали посвідчення товариства сліпих - названа причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленському виписали посвідчення товариства сліпих - названа причина

Зеленському виписали посвідчення товариства сліпих - названа причина
Джерело:  online.ua

У Вінниці під час представлення нового голови ОДА українському лідеру Володимиру Зеленському передали виписане на його ім'я посвідчення члена Українського товариства сліпих. Це було зроблено з метою привернути увагу до проблем підприємств, на яких працюють незрячі, передає ONLINE.UA.

Вказано, що посвідчення Зеленського передав заступнику голови Офісу президента Сергію Трофімову.

"Я, користуючись нагодою прийшов для того щоб привернути увагу до нашого підприємства. Сьогодні наше підприємство, де працює 129 сліпих людей, а всього – 200 людей разом зі зрячими, перебуває у дуже плачевному стані. В принципі така ситуація загалом у державі", - сказав директор ПОГ "Вінницьке УВП УТОС" Костянтин Ільніцький.

 Він наголосив, що міська влада допомагає підприємству, однак хотілося б, щоб і "державна влада звернула на це увагу, тому що місто і область не мають важелів допомоги підприємству товариства сліпих".

"Я розраховував, що сьогодні приїде президент. Статут Українського товариства сліпих передбачає, щоб до наших лав вступали люди зрячі. Тому сьогодні Вінницьким товариством сліпих на ім’я Володимира Олександровича Зеленського виписане посвідчення, що він є членом Українського товариства сліпих. Тому він зобов’язаний нам допомагати, передайте йому будь-ласка", - сказав Ільніцький.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський каже про підготовку нових списків на обмін утримуваними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?