Землетрус поруч з Україною не обійшовся без жертв: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Землетрус поруч з Україною не обійшовся без жертв: з'явилися подробиці

Землетрус поруч з Україною не обійшовся без жертв: з'явилися подробиці
Джерело:  ТСН

На Південно-Заході Польщі, що межує з Україною, пройшов землетрус магнітудою 4,4 бала, в результаті чого двоє людей загинули, вісім постраждали, ще шестеро пропали безвісти.


Читайте також: У Новій Зеландії стався новий потужний землетрус: з'явилися фото і відео


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Інцидент трапився 29 листопада неподалік від кордону Німеччини і Чехії. Епіцентр підземних поштовхів знаходився всього в 10 км від поверхні. Незважаючи на те, що на землі не було зафіксовано постраждалих і руйнувань, на шахті "Рудна" в місті Полковице на глибині 1,5 км перебувало 16 гірників. Один з них загинув на місці, інший помер в лікарні.



Вісім гірників змогли вибратися на поверхню, три з них у важкому стані, але лікарі стверджують, що їхньому життю нічого не загрожує. Ще п'ять осіб отримали легкі пошкодження, але також були госпіталізовані. Польська радіостанція RMF FM повідомляє, що ще шість гірників зникли безвісти.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  біля східного узбережжя Японії стався землетрус магнітудою 7,7 балів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?