Землетрус в Еквадорі: опубліковані нові фото, відео і дані про загиблих
Категорія
Світ
Дата публікації

Землетрус в Еквадорі: опубліковані нові фото, відео і дані про загиблих

Землетрус в Еквадорі: опубліковані нові фото, відео і дані про загиблих
Джерело:  online.ua

Стали відомі нові дані про наслідки землетрусу в Еквадорі: число жертв стихії зросло до 233 людей, а на боротьбу із її наслідками спрямовані більше 10 тисяч військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс».

Як відомо, підземні поштовхи силою 7,8 бала були зафіксовані у Еквадорі в ніч на неділю, 17 квітня. Епіцентр землетрусу залягав на глибині 20,2 км.

На усій території країни введений надзвичайний стан.

За словами експертів, підземні поштовхи в Еквадорі виявились ушестеро сильнішими за землетрус у Японії: тут епіцентр залягав глибше, а тому сила поштовхів і їхня тривалість були більшими.

Влада Еквадору спрямувала на ліквідацію наслідків землетрусу 10 тисяч військових, на місцях працюють 3,5 тисячі поліцейських, сотні пожежників і понад тисячі волонетів.



Як повідомляв ONLINE.UA, 14 і 15 квітня у Японії сталася серія землетрусів, унаслідок яких, за останіми даними, загинула 41 людина.







Фото и видео: twitter/YourAnonCentral

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?