Землетрус в Україні: з'явилися важливі дані, а в мережі жартують
Категорія
Події
Дата публікації

Землетрус в Україні: з'явилися важливі дані, а в мережі жартують

ДСНС України
Землетрус в Україні: з'явилися важливі дані, а в мережі жартують

В результаті  землетрусу, який відчули жителі міст України в ніч на 24 вересня, постраждалих і руйнувань будівель немає.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби надзвичайних ситуацій.
"На території України постраждалих людей і руйнувань будівель немає. Повторних поштовхів не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що 24 вересня о 2:15 в районах Одеської області зафіксовано поштовх силою приблизно 3-4 бали за шкалою MSK-64 від землетрусу, що стався на території східної частини Румунії, гори Вранча, біля м. Ліпша (45,7 градусів північної широти і 26,6 градусів східної довготи), на глибині 90 км, магнітуда якого за шкалою Ріхтера становила 5,7.
Відзначимо, що землетрус українців не налякав, а став приводом для жартів в соцмережах.
Політичний експерт Євген Магда в Facebook написав: "Землетрусом нас давно не відволікали. Я не чув".




Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковані перші відео, на кадрах яких показано землетрус, що стався в ніч на 24 вересня в ряді районів Києва та в інших українських містах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?