"Земля під вами буде горіти": у Раді відреагували на слова партнера Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

"Земля під вами буде горіти": у Раді відреагували на слова партнера Зеленського

"Земля під вами буде горіти": у Раді відреагували на слова партнера Зеленського
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді та Кабміні відреагували на слова співвласника "Кварталу 95" Бориса Шефіра про необхідність скасування закону про статус української мови. З даною заявою народні обранці виступили на засіданні ВР 31 березня, передає ONLINE.UA.

"Земля під вами буде горіти", - відреагував на слова Шефіра спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Окрім того, заяву брата радника президента прокоментував очільник радикальної партії Олег Ляшко.

"Очевидно, що у Зеленського на умі, те у його бізнес партнера Шефіра на язиці", - сказав Ляшко.

Також на репліку бізнес-партнера Зеленського про те, що закон про українську мову та квоти - це придушення мови, відреагували представники Кабінету міністрів.

Зокрема, віце-прем’єр-міністри Павло Розенко та В’ячеслав Кириленко.

"Для "нових русскіх" нової влади в Україні. В свій час, один "фунт" для одного президента вже відміняв закон про українську мову і писав новий. Доля цих пройдисвітів відома: відгребли і за "порєбрік", а українська мова була, є і буде... Можемо повторити", - написав Розенко, натякаючи на закон "Колесніченка-Ківалова", яким надавався російській мові статус другої державної мови.

Як повідомляв ONLINE.UA, співвласник "Кварталу 95" Борис Шефір, співавтор передвиборної програми президента України Володимира Зеленського, переконаний, що попередня влада була зацікавлена у війні з Росією, проте тепер  є шанс домовитися з очільником Кремля Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?