Зеркаль офіційно йде у відставку - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеркаль офіційно йде у відставку - подробиці

Зеркаль офіційно йде у відставку - подробиці
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль заявила, що найближчим часом звільниться з обіймаємої посади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її сторінку у Facebook.

За словами дипломатки, заяву про відставку вже написано. Вона її оприлюднила у соціальній мережі.

"Я йду з посади заступника міністра закордонних справ, але залишаюся дипломатом і небайдужою людиною", - прокоментувала Зеркаль свої наміри.

Вона висловила подяку усім, з ким їй довелося працювати протягом останніх п'яти років.

Нагадаємо, заступниця голови МЗС неодноразово говорила, що залишить посаду. Вона пояснювала, що має завдання - позов проти РФ у міжнародних інстанціях стосовно збройної агресії проти України.

Зокрема, офіційний Київ звернувся до Арбітражного трибуналу Міжнародного суду ООН з приводу нападу російських сил на корабельну групу ВМС рік тому. Перші слухання відбулися у середині листопада.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олена Зеркаль наголосила, що українська сторона буде боротися за компенсацію, якщо Міжнародний суд ООН встане на їхню сторону у позові про агресію РФ у Криму та на Донбасі. Йдеться про ситуацію, яка виникне, ймовірніше, близько 2022 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?