Зеспортсмен: Зеленський приголомшив мережу новою світлиною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зеспортсмен: Зеленський приголомшив мережу новою світлиною

Зеспортсмен: Зеленський приголомшив мережу новою світлиною
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський не втомлюється нагадувати, що політика спорту не завада, а також доводить це на власному прикладі. Сьогодні глава держави опублікував нову світлину із спортзалу, передає ONLINE.UA.

Перший день серпня гарант почав з тренування і фото у спортзалі. Та з не дуже правильного дієслова.

"Політика політикою, а спорт ніхто не відміняв))) Добрий ранок!", - написав Зеленський (або його прес-служба) в Instagram, вочевидь забувши, що в даному випадку краще було вжити слово "скасовувати".

Варто зазначити, що Зеленський давав інтерв'ю під час першого офіційного закордонного візиту, сидячи на велотренажері. А ще у статусі кандидата він тренувався біля Верховної Ради.

"Зеспортсмен!; Молодець! Приклад для юних та дорослих українців; захоплююся вами; як на мене, у президента мають бути важливіші справи, ніж ось це; нікого не слухайте, спорт - це круто", - пишуть користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше міністр молоді та спорту Ігор Жданов негативно відреагував на ідею нової влади щодо можливого об’єднання трьох міністерств — молоді та спорту, культури та інформаційної політики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?