Згадував про Байдена: міністр Пристайко зробив несподівану заяву про Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Згадував про Байдена: міністр Пристайко зробив несподівану заяву про Трампа

Згадував про Байдена: міністр Пристайко зробив несподівану заяву про Трампа

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко розповів про певні деталі липневої розмови президентів України та Сполучених Штатів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За його словами, Дональд Трамп не тис на свого українського колегу Володимира Зеленського з приводу Burisma чи Джо Байдена. Дипломат спостерігав за президентською бесідою та вважає її скоріше обміном позиціями.

"Так, він згадував це питання. Це був обмін позиціями. І президент Трамп згадував про Байдена, його сина та компанію, в якій той працював. Але президент Зеленський сказав, що ми збираємося провести повне очищення і якщо щось буде, ми проведемо розслідування. Але це не проти конкретної компанії чи персон, ні, ми збираємося провести повне очищення", - стверджує Пристайко.

Міністр зазначив, що Трамп не робив зв'язку між наданням військової допомоги та питанням про розслідування.

"Ми не хочемо бути втягнуті у внутрішню політику Сполучених Штатів. І немає країни, яка б хотіла бути втягнута, особливо перед президентськими виборами", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники Дональда Трампа оголосили, що той не буде брати участь у першому судовому засіданні щодо імпічменту. Вони пояснили позицію у спеціальному листі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?