Жах російських сіл шокував західні ЗМІ: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Жах російських сіл шокував західні ЗМІ: опубліковані фото

Жах російських сіл шокував західні ЗМІ: опубліковані фото
Джерело:  Daily Mail

Західні ЗМІ шокували фотографії, зроблені в вимираючих селах Костромської області Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Стаття британського видання називається "Страшні фотографії показують похмуре життя тих, хто проживає у вмираючих містах Росії на північний схід від Москви".
"Нові фотографії показують сторону Росії, яка різко контрастує з пишністю Москви з її прекрасними фарбами та добре підтримуваною архітектурою. Серія фото показує сувору реальність людей, які живуть в занедбаних селах Росії в лісопарковій зоні на північний схід від Москви", - йдеться в публікації.

Читайте також: Ро сія - "щедра" душа: в соцмережах посміялися над фото з окупованого Криму
Автори хроніки - фотографи Ліза Жакова і Діма Жаров з Санкт-Петербурга, які здійснили подорож по «пустелі Росії», опублікувавши вражаючі фото на своєму сайті. Фотографи розповіли, що вони були під враженням, що російський уряд покинув ці села з метою змусити людей переїхати.
Користувачі соцмережі прокоментували статтю британського видання.




Леонід Васильєв: "Іронія долі" або здрастуй, "нове" вічне коло Росії".
Катерина Карицкая: "Реальна Росія Путіна - життя в селах не з приємних... Вони в основному мертві".
Як повідомляв ONLINE.UA, в травні минулого року російський журналіст і фотокореспондент Євген Фельдман показав фото вимираючого російського села Пустошка Селіжаровского району Тверської області.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?