Жахлива авіакатастрофа у Москві: є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива авіакатастрофа у Москві: є загиблі

Жахлива авіакатастрофа у Москві: є загиблі
Джерело:  online.ua

У московському аеропорті Шереметьєво сталася авіакатастрофа пасажирського авіалайнера Superjet-100 компанії «Аэрофлот», який слідував за маршрутом Москва – Мурманськ. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mash та російський «Интерфакс», на борту літака було 72 людини.

За попередніми даними, загиблих не менше 12 чоловік. Усього постраждало 26 людей.

Як стало відомо, екіпаж лайнера невдовзі після вильоту з аеропорту Шереметьєво запросив термінову посадку. Як можна побачити з відео, причиною аварії став розлив палива з одного з бензобаків.

Хронологія польоту:

  • 18:03 — зліт

  • 18:11 — проблеми с радіозв'язком

  • 18:25 — аварійна ситуація

  • 18:30 — приземлення.

Відомо, що під час приземлення зв'язку з екіпажем вже не було.

З'являються додаткові подробиці:

Пасажирський літак Superjet 100, що слідував рейсом з Москви до Мурманська, запитував посадку через загоряння в повітрі. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах.

За словами джерела, літак вилетів з аеропорту о 17:50 за місцевим часом. Однак незабаром запросив екстрену посадку і спробував сісти. Перша спроба виявилася невдалою, після чого літак пішов на друге коло і здійснив жорстку посадку.

За основною на цей час версією, у літак вдарила блискавка, тому екіпаж запросив посадку. Приземлення було невдалим, від удару о злітно-посадкову смугу відлетіли шасі, які потрапили у один з двигунів. Це спричинило пожежу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?