Жахлива ДТП в Харкові: з'явилася нова трагічна подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП в Харкові: з'явилася нова трагічна подробиця

Жахлива ДТП в Харкові: з'явилася нова трагічна подробиця
Джерело:  online.ua

Батько 8-місячної дівчинки, яка загинула в дорожньо-транспортній пригоді на Окружній дорозі в Харкові 27 грудня, помер в лікарні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NewsRoom.
Як розповів директор Департаменту з питань інформації міської ради Харкова Юрій Сидоренко, 35-річний Олександр Полежака після аварії впав у кому, при цьому врятувати його життя медикам не вдалося.
Стан дружини загиблого на момент госпіталізації лікарі оцінювали як середньої тяжкості, зараз її життю нічого не загрожує.
Ймовірний винуватець ДТП не отримав будь-яких серйозних травм.

Читайте також: В Черкасах п'яний водій влаштував гонки з поліцією: з'явилося яскраве відео
Нагадаємо, увечері 27 грудня водій Toyota Prado, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагаючись втекти з місця ДТП, врізався в ВАЗ-2102, в якому були дорослі і немовля. Дитина загинула на місці, батьків госпіталізували.
Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України ("порушення правил дорожнього руху").
Найближчим часом 36-річному підозрюваному в скоєнні ДТП повинні обрати запобіжний захід.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в якій отримали пошкодження п'ять автомобілів, при цьому винуватець ДТП перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?