Жахлива ДТП з батьком і сином в Києві: з'явилися нові драматичні деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП з батьком і сином в Києві: з'явилися нові драматичні деталі

Жахлива ДТП з батьком і сином в Києві: з'явилися нові драматичні деталі
Джерело:  ТСН

Чоловік, який разом з маленькою дитиною загинув при спробі перебігти проспект Ватутіна в Києві, робив це не на спір.


Про це в ході телефонної розмови заявив його старший син, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


"Ніяких суперечок не було. Я був зі своєю дівчиною, а тато - з моїм братом. Ми пішли в цирк, після цирку хотіли дістатися метро, ​​ми не бачили ніяких переходів, і почали шукати. Тато в мене не вживає алкоголь майже ніколи, і тоді також був абсолютно тверезим. Вийшло так, він сказав - "треба перебігти". Я не знаю, що у нього в голові було. Я зупинився подивитися на карті в телефоні, де знайти перехід, і довго шукав, а вони пішли в зворотний бік в напрямку Троєщини, а потім повернулися і пішли в сторону зупинки. Я подумав, вони на зупинці почекають на якийсь транспорт, а вони пішли далі і почали переходити дорогу", - розповів хлопець.


Він пояснив, що через деякий час він з дівчиною теж пішов до зупинки, де побачив автомобілі, що стояли з аварійною сигналізацією, під'їжджаючу машину швидкої допомоги, а, підійшовши зовсім близько, свого лежачого під ковдрою 7-річного брата. Жоден з членів сім'ї не може зрозуміти, чому глава сімейства прийняв таке рішення.



Нагадаємо, увечері 6 листопада навпроти ТРЦ "Скаймолл"  на проспекті Ватутіна в Києві автомобіль збив батька і маленького сина, що  перебігали через дорогу.


Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше  в мережі поширилася інформація про те, що чоловік почав тікати через проспект Ватутіна на спір.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?