Жахлива ДТП з різаниною в Одесі: одного з мажорів умовили здатися
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива ДТП з різаниною в Одесі: одного з мажорів умовили здатися

Жахлива ДТП з різаниною в Одесі: одного з мажорів умовили здатися
Джерело:  Думська

Родичі винуватця смертельної аварії з різаниною на Великій Арнаутській в Одесі, в результаті якої загинуло двоє людей, умовили його здатися поліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Думскую.
За даними джерел видання в правоохоронних органах, затриманий 22-річний Валерій Ганченко, чиє посвідчення водія знайшли в BMW. Він весь цей час переховувався в Одеській області.
Читайте також: Страшна ДТП в Одесі: з'явилися фото підозрюваних
Шляхом довгих переговорів Ганченко умовили здатися родичі. Ще одному винуватцю аварії - Магомеду Берсанову вдалося втекти на територію Росії.
Нагадаємо, BMW з трьома молодими хлопцями на великій швидкості врізався в припаркований автомобіль, збив трьох пішоходів, що столи на зупинці громадського транспорту. Коли перехожі спробували затримати винуватців ДТП, один з пасажирів дістав ніж. В результаті події загинуло двоє людей, ще троє постраждали.
Як повідомляв ONLINE.UA, водій BMW, з вини якого сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода в Одесі, керував авто за довіреністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?