Жахлива НП в Москві: з'явилося відео затримання злочинниці
Категорія
Події
Дата публікації

Жахлива НП в Москві: з'явилося відео затримання злочинниці

Жахлива НП в Москві: з'явилося відео затримання злочинниці
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео жахливого інциденту, який стався в Москві 29 лютого. На кадрах видно, як жінка, одягнена у все чорне, тримає відрізану голову дитини.
Відео з'явилося на Youtube, передає ONLINE.UA.
Нагадаємо, в Москві біля станції метро "Октябрьское поле" була затримана жінка, яка, за даними ЗМІ, загрожувала підірвати себе і вигукувала фразу "Аллах акбар". Наразі вона заарештована і, з огляду на явно неадекватну поведінку затриманої, слідчі вже призначили їй судово-психіатричну експертизу.



Затриманою виявилася 38-річна Гюльчехра Бобокулова, уродженка Самаркандської області Узбекистану, 1977 року народження, яка працювала нянею в сім'ї москвичів. Повідомляється, що в понеділок вранці, дочекавшись, коли батьки зі старшою дитиною покинуть квартиру, з невстановлених причин скоїла вбивство 4-річної дівчинки, підпалила квартиру і втекла з місця події.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?