Жахлива тактика переговорів: в Сенаті розкритикували Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Жахлива тактика переговорів: в Сенаті розкритикували Трампа

Жахлива тактика переговорів: в Сенаті розкритикували Трампа
Джерело:  online.ua

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував рішення президента Сполучених Штатів Дональда Трампа призупинити спільні навчання США і Південної Кореї.

 Про це повідомляється на сайті Сенату, передає ONLINE.UA.

"Призупинення спільних військових навчань США і Південної Кореї є помилкою. Зайві і невзаємні поступки не в наших інтересах, і це жахлива переговорна тактика",  – сказав він.

Маккейн також наголосив, що Штати повинні тісно співпрацювати зі своїми союзниками, особливо з Південною Кореєю і Японією.

"Сполучені Штати повинні чітко дати зрозуміти: ми хочемо, щоб мир на Корейському півострові був досягнутий через діалог. Але саме Північна Корея – через свої ядерні та ракетні програми, агресивну поведінку і постійні порушення прав людини – створює найбільшу загрозу світу", - сказав сенатор.

Він також зазначив, що поки КНДР не зробить конкретні кроки для зміни цієї ситуації, ніяких поступок не повинно бути, і санкції повинні продовжуватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  за підсумками історичних переговорів президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина в Сінгапурі був підписаний важливий і всеосяжний документ, який поклав початок "новим відносинам" між країнами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?