Жахливий ляп Поклонської: в мережі з'явилися фото з місця "дива"
Категорія
Події
Дата публікації

Жахливий ляп Поклонської: в мережі з'явилися фото з місця "дива"

Жахливий ляп Поклонської: в мережі з'явилися фото з місця "дива"
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилися фото  бюста Миколи II, який за словами колишнього "прокурора" окупованого Криму, депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської, "замироточив".

Про це повідомляє ONLINE.UA. з посиланням на L!FE Новини.


Доглядач каплиці в Криму Олексій уточнив, що на фото бюста Миколи II, яке він відправив Наталії Поклонській, немає мира. Разом з цим, сам факт мироточення був, запевняє він.


Читайте також: Застрягли в часі: соцмережі вразили фото з окупованого Криму

Як уточнив доглядач каплиці, біля якої розташований пам'ятник, "диво" нібито відбулося 2 березня. Саме в цей день (за старим стилем) 1917 року Микола II зрікся престолу.


Але, як можна помітити на фото, ніякого мироточення на бюсті немає. Так само як і на іконах царської сім'ї. Цей факт не заважає кримчанам масово приходити до пам'ятника та ікон. Багато хто навіть стверджує, що диво все ж сталося.


Як повідомляв ONLINE.UA,  колишня "прокурор" окупованого Криму, депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська насмішила мережу, розповівши, як "замироточив" бюст Миколи II в Севастополі.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?