Жарти про президента: зірка Кварталу-95 зробила несподіване зізнання про Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Жарти про президента: зірка Кварталу-95 зробила несподіване зізнання про Зеленського

Жарти про президента: зірка Кварталу-95 зробила несподіване зізнання про Зеленського
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський, який раніше керував студією "Квартал-95", вичитує всі жарти про себе і свою дружину Олену, які готують сценаристи. Про це повідомила учасниця студії Олена Кравець в інтерв'ю Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", передає ONLINE.UA.

На запитання ведучої про те, чи не заважає Кравець дружба з президентом пародіювати першу леді України Олену Зеленську, Кравець зізналася, що всі жарти, які виходять в ефір, вичитує сам Зеленський. При цьому вона підкреслила, що їй цікаво по роботі пародіювати свою подругу.

"По-перше, Вова все перевіряє. Він вичитує тексти. По-друге, ну ми ж думаємо, що говоримо. Це дуже цікаво. Мені здається, такого не було ніколи. Цікаво, коли тобі по роботі треба пародіювати свою ж подругу", - пояснила Кравець.

Олена зізналася, що досі не вірить в те, що Зеленський став президентом. За словами учасниці "Квартал-95", в її телефоні український глава як і раніше підписаний "Вовка". Вона зазначає, що в їхніх стосунках нічого не змінилося. Кравець додала, що через п'ять років Володимир Зеленський планує повернутися в студію.

"На День Незалежності я його набрала, щоб сказати, що дуже класна мова, з грудкою в горлі. А він каже: "Будь ласка, телефонуйте мені. Я хочу залишатися на землі, і я ж через п'ять років планую повернутися"... Він, до речі, не пішов ні з однієї групи. Тобто в соцмережах, де група Кварталу 95, він там є, і він там іноді щось навіть пише", - додала Кравець.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий зізнався, що продовжує спілкуватися з українським лідером Володимиром Зеленським після його президентства, однак, на жаль, не так часто, як раніше. За словами коміка, глава держави змінився за час роботи на головній посаді в Україні, трохи втомився, але намагається залишатися бадьорим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?