Жертвами подвійного теракту в Сирії стали десятки людей: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жертвами подвійного теракту в Сирії стали десятки людей: з'явилося відео

Жертвами подвійного теракту в Сирії стали десятки людей: з'явилося відео
Джерело:  Reuters

У середу, 15 березня, в сирійській столиці Дамаску два терористи-смертники привели в дію "пояс шахіда", убивши понад 30 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Державні канали Сирії повідомляють, що вибух прогримів в будівлі Палацу правосуддя. За даними правоохоронців, внаслідок теракту загинули щонайменше 31 людина, більше 60 отримали поранення.
Читайте також: Ірак вразив страшний теракт на весіллі, багато загиблиих
Відзначається, що сирійські силовики намагалися запобігти проникненню терориста в будівлю суду, проте той встиг привести в дію вибуховий пристрій.
За даними агентства SANA, ще один смертник підірвав себе в ресторані, в результаті чого багато людей загинули і були поранені. Кількість загиблих і поранених не уточнюється.


Наразі жодне з терористичних угруповань не взяло на себе відповідальність за атаки.


Як повідомляв ONLINE.UA, 11 березня в Дамаску терорист-смертник підірвав себе поблизу автобуса з паломниками, які прибули до шиїтських гробниць, в результаті чого загинули 45 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?