Жертвами страшної аварії в Дніпрі стали три людини: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Жертвами страшної аварії в Дніпрі стали три людини: опубліковано фото

Жертвами страшної аварії в Дніпрі стали три людини: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Дніпрі вранці 2 лютого автомобіль Lada Kalina врізався в авто приватної охоронної фірми УАЗ "Патріот", в результаті ДТП загинули три людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.
Аварія сталася о 7:15 ранку на вулиці Криворізькій.
"Попередньо, водій автомобіля Lada Kalina, який рухався з боку Кривого Рогу, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху", - сказано в повідомленні.
Читайте також: У Києві поліція з гонитвою затримала викрадачів: з'явилися фото і відео з місця НП
В результаті ДТП троє пасажирів автомобіля Lada - дівчина і два хлопці - загинули на місці, водій з важкими травмами госпіталізований, ще один пасажир не постраждав.
Водій і пасажир автомобіля УАЗ "Патріот" отримали легкі тілесні ушкодження.
Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві на вулиці Ватутіна сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?