Жертвами страшної пожежі в Києві стали четверо дітей: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Жертвами страшної пожежі в Києві стали четверо дітей: з'явилися фото з місця подій

Жертвами страшної пожежі в Києві стали четверо дітей: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  online.ua

У Києві на Русанівських садах трапилася страшна трагедія - під час пожежі в житловому будинку загинули чотири дитини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій в Facebook.
«29 грудня о 12 годині 23 хв. в службу порятунку Києва надійшло повідомлення про загорання в житловому будинку за адресою: м Київ, Дніпровський район, Русанівські сади, вул. Садова, 27», - сказано в повідомленні.
Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла трьох хлопчиків (2012, 2014 і 2014 років народження) і однієї дівчинки, 2005 року народження.

Читайте також: Потужна пожежа в Києві гасила майже сотня рятувальників: з'явилися фото


«До прибуття підрозділів ДСНС медики надали допомогу 2-м дорослим, які в подальшому відмовилися від госпіталізації. У лікарню госпіталізували 12-річну дівчинку з опіками», - також повідомили в ДСНС.


Пожежу локалізовано.


«Застерігаємо неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки у власних будинках. Не залишайте дітей без нагляду, тримайте запальнички та сірники в недоступних для дітей місцях», - додали в ДСНС.


Як повідомляв ONLINE.UA,

на місці пожежі біля "Даринку" біля станції метро "Лісова", яка сталася в Києві 25 грудня, були виявлені чотири осередки займання, що говорить про навмисний підпал, заявили в КП "Київблагоустрій"

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?