Жінка грудьми намалювала прес-секретаря Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жінка грудьми намалювала прес-секретаря Путіна: опубліковано відео

Жінка грудьми намалювала прес-секретаря Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Найепатажніша художниця Росії Ірина Романовська грудьми намалювала прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "i ernandes" в YouTube.
"Дмитра Пєскова я намалювала грудьми в знаменитих червоних штанях і з зеленим волоссям", - говорить художниця.
"Так само розфарбувала різними футуристичними кольорами весь його одяг, і для повного образу волосся в зелений колір, зробивши з нього фріка, показавши, що прес-секретар Президента Росії - найбільш модний і стильний", - додала вона.
Картину художниця назвала "Стиляга".



"Ми звикли, що політики і чиновники виглядають завжди дуже строго, в ділових сірих і чорних костюмах, тому червоні штани Пєскова викликали такий ажіотаж в інтернеті", - сказала Романовська.
"У таких штанах, я впевнена, прес-секретар ближче до народу! До речі, червоні штани вже можна дорого продати, позаяк ця річ відома на всю країну. Знамениті речі стають культовими. Але це на той випадок, якщо раптом у Дмитра настануть нелегкі і важкі часи", - додала вона.


Нагадаємо, в мережі з'явилося "нахабне" фото прес-секретаря президента РФ Володимира Путіна Дмитра Пєскова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?