Жириновський пригрозив замінити Путіна і знищити Україну: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський пригрозив замінити Путіна і знищити Україну: з'явилося відео

Жириновський пригрозив замінити Путіна і знищити Україну: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Одіозний лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський розповів про те, як вирішить "проблему України" у разі, якщо він замінить діючого президента РФ Володимира Путіна на майбутніх виборах.
Про це він заявив в ефірі телеканалу "Росія-1" повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео його виступу, опублікованому на youtube.
"Оголосити призов добровольців. Скільки бовтаються людей наших, які в армії були всі ці афганці, які воювали на Кавказі", — заявив Жириновський.
На його думку, ці "добровольці" в Україні "куплять потрібну кількість зброї".


Читайте також: Жириновський заспівав мовою"нових друзів", в мережі сміються: з'явилося відео

"У наступному році вибори президента. І я вам обіцяю, що через три дні після в'їзду в Кремль над Україною все закінчиться, буде повна тиша, і всіх заарештуємо, заарештуємо все український уряд. Бійтеся!" - заявив він.
Жириновський пригрозив: "Ще будете Путіна згадувати, який він був добрий. Знищу! Всіх знищу! Ніякої України не буде! І тільки військовим шляхом".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  ватажок ДНР Олександр Захарченко в ефірі росТБ під крики Жириновського пригрозив взяти Київ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?