Жириновський прийшов на росТБ з дурним анекдотом, не засміявся навіть путінський пропагандист: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський прийшов на росТБ з дурним анекдотом, не засміявся навіть путінський пропагандист: опубліковано відео

Жириновський прийшов на росТБ з дурним анекдотом, не засміявся навіть путінський пропагандист: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Керівник Ліберально-демократичної партії РФ Володимир Жириновський в ефірі передачі пропагандиста політики президента Росії Володимира Путіна Володимира Соловйова розповів анекдот про президента США Барака Обаму, але зал не засміявся.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"Барак Обама. Перед ним три кнопки - жовта, зелена, червона. Зелену натиснув - Європи немає, жовту натиснув - Китаю немає, червону натиснув - Росії немає. А Меркель каже: "у моєї бабусі було три унітази - золотий, срібний і фаянсовий. Але коли росіяни увійшли, вона наробила в коридорі", - сказав Жириновський і почав сміятися над своїм жартом.

Читайте також: Жириновський прямо заговорив про ядерну війну з Америкою: опубліковано відео
Однак зал не знайшов анекдот смішним, навіть пропагандист Соловйов тільки слабо посміхнувся. Жириновському така реакція не сподобалася.
"Чому не смієтеся? Не смішно? Не зрозуміли, так?", - сказав політик і захотів розповісти ще один анекдот, але ведучий відмовився слухати новий жарт.


У мережі обговорили жарт Жириновського. Так, російський журналіст Микола Руденський написав:
"Жириновський розповідає анекдот про Обаму і Меркель, який закінчується так: "А у моєї бабусі було три унітази, але коли росіяни зайняли Берлін, вона наробила в коридорі!" Оглушливо регоче сам, через дві-три секунди починають реготати і всі присутні".
Павло Пряників: "Скоро голим або в пір'ї виступатиме".
Igor Mikulinski: "Сам він дурень і жарти у нього дурні".
Як повідомляв ONLINE.UA,  ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко в ефірі одного з російських пропагандистських каналів під оплески Жириновського заявив про готовність "взяти штурмом Київ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?