Жириновський прямо заговорив про ядерну війну з Америкою: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський прямо заговорив про ядерну війну з Америкою: опубліковано відео

Жириновський прямо заговорив про ядерну війну з Америкою: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Керівник Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський

 заявив, що американці повинні проголосувати за Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах, якщо не хочуть мати справу з загрозою ядерної війни в разі обрання президентом США Хілларі Клінтон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


"Ми відносини погіршили до межі. Все, нижче нікуди. Нижче тільки початок війни - локальної, або десь. Американці, голосуючи за президента 8 листопада, мають думати про те, що вони голосують за мир на планеті Земля, якщо за Трампа. Якщо за Хілларі - це війна", - сказав скандальний російський політик.


За його словами, Клінтон, якщо і не почне ядерну війну, то проблеми точно створить.


"Вона властолюбец, вона - ось вона, Хілларі перша людина на планеті Земля! Вона ж з цього виходить, що Америка - виняткова країна, як Барак Обама сказав. В цьому небезпека. Вона може не почне ядерну війну, але нервування вона створить", - зазначив Жириновський.



Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії

Сергій Лавров, коментуючи скандал навколо кандидата в президенти США Дональда Трампа з приводу його ставлення до жінок, використав грубий матерний вираз

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?