Жириновський розмріявся про розподіл України і пригрозив ядерним ударом
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський розмріявся про розподіл України і пригрозив ядерним ударом

Жириновський розмріявся про розподіл України і пригрозив ядерним ударом
Джерело:  online.ua

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський  вважає за можливе застосування ядерної зброї проти України в разі «загострення обстановки».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Жириновського gazeta.ru.


Відповідаючи на питання журналіста, чи дійсно Жириновський допускає знищення Туреччини за допомогою ядерної зброї, лідер російської ЛДПР заявив: «Я просто робив прогноз. Що якщо різко загостриться обстановка, то можливе застосування ядерної зброї. І можливо застосування її превентивно».


«Про це повинні всі знати наші сусіди. Ті, хто замишляють проти нас використовувати якісь провокації. Україна, Туреччина, Польща, НАТО і так далі», - пригрозив Жириновський.


За його словами, Росії давно потрібно було «діяти жорстко» щодо України, як міг би діяти СРСР проти фашистської Німеччини.


«Так і з Україною. Треба було просто подивитися, що вони творять. Переписали підручники, ведуть обробку молоді. Нацисти взяли ідеологію ОУН, УПСА, УНО і так далі, всі ці бандерівці. Прийміть заходи відразу», - заявив Жириновський.


«Я б ще в 2014 році викликав Януковича в Москву і сказав:« Віктор Федорович, ти розумієш, що відбувається? У лютому тебе не буде вже тут. Але ми введемо війська, ти погодишся на передачу Новоросії, а сам залишишся в Києві президентом половини України. А інакше тебе знищать!», - так коментує Жириновський події зими 2014 року в Україні.


«Він сам би запросив російські війська, а підконтрольна Рада б схвалила. І Захід б нам нічого не сказав!», - впевнений лідер російської ЛДПР.


Як повідомляв ONLINE.UA,  лідер ЛДПР РФ Володимир Жириновський запропонував показово для Заходу нанести ядерний удар по країні з населенням в 200 тисяч чоловік, щоб Росію "не били по морді і не обстрілювали Донбас".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?