Жириновський відкрив пам'ятник самому собі: опубліковані відео та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський відкрив пам'ятник самому собі: опубліковані відео та фото

Жириновський відкрив пам'ятник самому собі: опубліковані відео та фото

У Москві, під звуки гімну "Боже, царя храни!", встановили пам'ятник лідеру ЛДПР Володимиру Жириновському, якому 25 квітня виповниться 70 років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Бронзову скульптуру в якості подарунка до 70-річчя політика виготовив скульптор Зураб Церетелі. Фігуру висотою більше трьох метрів встановили на подвір'ї Інституту світових цивілізацій (в 1-му Басманному провулку), засновником якого є російський політик. Жириновський залишився задоволений статуєю.
«Я ніколи в житті не думав навіть, що буде скульптура на мою честь. Але це не обов'язково пов'язано зі мною, я ж не вчений і не мандрівник який-небудь відомий. Вся ця робота пов'язана з політичною партією, з цим вишем, пов'язана з нашими виборцями, з країною», - сказав керівник ЛДПР на церемонії відкриття.


Скульптор, який створив пам'ятник, в свою чергу, зазначив: «Це образ людини, яка любить Росію і крокує правильним шляхом».

Фото: kp.ru


Раніше лідер ЛДПР Володимир Жириновський зробив чергову скандальну заяву, порівнявши федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель з Адольфом Гітлером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?