Жириновський відзначився новою скандальною заявою про німців
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський відзначився новою скандальною заявою про німців

Жириновський відзначився новою скандальною заявою про німців

Лідер ЛДПР  Володимир Жириновський зробив чергову скандальну заяву, порівнявши федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель з Адольфом Гітлером.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Європі потрібен був простір. Гітлер це нахабно сформулював як розширення життєвого простору. Він був відвертий, європейці це камуфлюють - давайте взаємодіяти, давайте права людини... Він нахабно говорив, оскільки людина неосвічена, знання єфрейтора, які можуть бути знання у людей після хімічної атаки - він пройшов війну, контужений», - сказав Жириновський у ході парламентських слухань у Держдумі РФ.
Скандальний російський політик вважає, що Німеччина в 2014 році "відірвала Україну".
«Їм потрібен простір - у нього не вийшло, а у Меркель вийшло. Яка різниця - німці свого домоглися. Коли не можна взаємодіяти з Росією, щоб її всю втягнути на другі, треті ролі, тоді можна відірвати. Ось вони 100 років витратили з 1914 року, і в 2014 році відірвали Україну. І це наша помилка у зовнішній політиці», - заявив він.
Раніше повідомлялося, що  Володимир Жириновський виграв суд за позовом жителя Пермі, який зажадав оштрафувати політика за те, що той назвав "дебілами" жителів Уралу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?