Житель Донецька навів кілька найдивніших фейків, в які вірять в місті
Категорія
Події
Дата публікації

Житель Донецька навів кілька найдивніших фейків, в які вірять в місті

Житель Донецька навів кілька найдивніших фейків, в які вірять в місті
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Фашик Донецький навів кілька прикладів самої дивної пропаганди бойовиків ДНР, в яку вірять жителі окупованого Донецька.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"У Рашки найсильніша сторона - це дебілізм. Що чекати від цих дебілів - не знає ніхто. Це справжнє щастя, що проти нас воюють дебіли, а не ті ж німці, які мислять логічно і раціонально. Але біда в тому, що саме у цих дебілів в голові - після "Глоду" або чого там - ну ніхто не знає! То вони захотіли взяти Авдіївку. То вони Піски брали, беруть і беруть. То вони на Світлодарській дузі щось захотіли розповісти... Але в підсумку ні*ра не виходить. Нещодавно ось бачив, вийшла х*рь від Басуріна, який розповідає про те, що солдат ЗСУ можна вбити тільки пострілом в голову, тому що вони п'ють якусь "живу воду"... Ну, це ж дико!", - сказав блогер.
Він розповів для чого це робиться і хто вірить в подібні фейки.
"Кожна людина вірить в те, у що вона вірить. Не будемо говорити про те, що когось там переконали і так далі. Ті, хто вірить в "совок", коли будуть всі піонери, але всі, с*ка, будуть з айфонами - вони ж завжди цього чекали! Говоримо, як є. Їм нас*ти - Україна, Росія... вони хочуть, с*ка, в СРСР. "ГУЛАГ" - але, с*ка, з айфоном. Донос - але з інтернетом. Якщо ми говоримо про продукт - звичайно, він створюється для чогось. він створюється строго під споживача. І якщо ми чуємо всю цю х*рь про "живу воду" - значить, є ті, хто це "хаває" , - вважає Фашик Донецький.

Читайте також: Бойовики в Донецьку клянуть Захарченко і розуміють, що їх почали "зливати"
Блогер також розповів про знайомих йому людей, які повірили в пропаганду бойовиків.
"Якщо моя теща бачить щотижня правосеків, які на безпілотниках бомблять Донецьк - про що говорити? Тут далеко ходити не треба. Якщо люди, з якими я працював, "особисто бачили" поляків на українських блокпостах?.. Зовні він схожий на людину. Але потім ця істота відкриває рот - і починає заливати, що в минулому році їздив до Маріуполя і бачив негрів, що заходять на ЗСУ-шні блокпости ночами. Знаєте, чому ночами? У них складно потрапити, тому що вони, с*ка, чорні!", - сказав він.
"А ти це слухаєш і думаєш: с*ка, тебе ж лікувати треба... Людина, кожен день заходить в інтернет, молодий ще чоловік - реально вірить в негрів на блокпостах, в американських найманців, в "Абрамси"... Це страшно, насправді. Біда в тому, що він хоче в це вірити. він завжди хотів вірити в те, що його врятує Бетмен, Путін, Сталін, Ленін, Вася, не знаю, хто... він хоче в це вірити" , - додав житель окупованого Донецька.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?