Житель Донецька запропонував оригінальний спосіб звільнити місто
Категорія
Події
Дата публікації

Житель Донецька запропонував оригінальний спосіб звільнити місто

Житель Донецька запропонував оригінальний спосіб звільнити місто
Джерело:  online.ua

Головним завданням лідера української нації є повернення контролю над кордоном з Росією і подальша зачистка Донбасу.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий блогер Фашик Донецький, який живе в окупованому Донецьку.
"Моя особиста думка: лідер нації за три роки повинен був підписати з Рашкой що завгодно. Потім взяти під контроль кордон — і зачистити до чортової матері. Що завгодно підписати!" — переконаний він.
Блогер припустив, що цей чоловік "повинен посміхатися, танцювати, та хоч голим ходити перед Путіним або перед ким там!"


Читайте також: Бойовики в Донецьку клянуть Захарченка і розуміють, що їх почали "зивати"

"Забрали кордон, зачистили до чортової матері, створили тим, хто підтримував сепаров, умови для того, щоб вони тут просто не жили. Тому що виселяти нам ніхто не дозволить. Нас заклюет ООН, згодні? Але ми можемо створити умови, при яких вата в Україні жити просто не зможе", - додав Фашик Донецький.


Також він підкреслив, що, на його думку, "говори, що хочеш, танцюй голим, в бубон бий — але забери кордон, а далі роби те, що повинен".


"Наплюй на все ті домовленості, які ти там підписав. Путін зміг? Зроби так само. Тоді ти увійдеш в історію, як людина, яка нагнув Росію, а не домовлявся з нею в Мінську", - резюмував він.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і величезний натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?