Жителів Донецька змушують прощатися з Моторолою: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Жителів Донецька змушують прощатися з Моторолою: з'явилися фото

Жителів Донецька змушують прощатися з Моторолою: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Донецьку на похорон ліквідованого ватажка банди «Спарта» Арсена Павлова-Мотороли примусово зганяють бюджетників і студентів, створюючи ефект «загальної любові і скорботи».
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«Інфа від учителя в Донецьку: в школах скорочують уроки і зганяють всіх прощатися з моторилой. Ну афігеть національний герой», - написав користувач Twitter-аккаунта Oleg Muravitskiy.
Цю інформацію підтвердив і користувач Twitter-аккаунта Горловчанин.
«Центр перекритий, збирається багато людей, в основному школярі і студенти, косять навчання. Похорон Мотороли...», - повідомив він.
У свою чергу, український блогер та журналіст Антон Комаров в своєму Facebook опублікував кілька фото з цього "заходу" і прокоментував: "в кращих традиціях на похорон зігнали студентів та бюджетників".
Ilona Trykolenko: "Де Кобзон, епта?!"
Гліб Горошинський: "Якось передайте їм, що цю традицію збережемо".
Sergey Neyolov: "Цікаво скільки грошей дають за годину)))".
Також цей прояв "всенародного горя" прокоментували і інші користувачі соцмереж.














Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в похороні Мотороли взяв участь і ватажок ДНР Олександр Захарченко, який картинно постояв над розкішною труною ліквідованого росіянина.


















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?