Життя після смерті: науковці з'ясували, як небіжчики можуть рухатися
Категорія
Технології
Дата публікації

Життя після смерті: науковці з'ясували, як небіжчики можуть рухатися

Життя після смерті: науковці з'ясували, як небіжчики можуть рухатися
Джерело:  online.ua

Австралійські науковці заявили, що людське тіло може близько року рухатися після біологічної смерті. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на видання Science Alert.

Дослідниця Елісон Вілсон щоденно спостерігала за тілом чоловіка, який віддав себе науці. Вона фотографувала його близько 30 хвилин протягом 17 місяців.

Наразі відомо, що руки трупа змістилися у бік. Спочатку вони лежали уздовж тулуба.

Вчені давно з'ясували, що після смерті людське тіло може рухатися під впливом різноманітних процесів. Новиною для них стала довжина періоду, у який можливі ці переміщення.

Вважається, що причиною такого явища виступає процес розкладання. Наразі відомо - тіло може здійснювати так звані рухи близько одного року після смерті.

Науковці розробили комп'ютерний алгоритм, який допомагає встановити приблизну дату загибелі, аналізуючи положення тіла. Це зможе допомогти правоохоронним органам у їхній діяльності.

Як повідомляв ONLINE.UA, індійські медики вперше у світі здійснили важливу й небезпечну хірургічну операцію за допомогою інтернету. Лікар керував спеціальними приладами дистанційно, за допомогою інтернет-з'єднання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?