Жива сила і важка техніка: Росія ввела на Донбас нове підкріплення
Категорія
Події
Дата публікації

Жива сила і важка техніка: Росія ввела на Донбас нове підкріплення

Жива сила і важка техніка: Росія ввела на Донбас нове підкріплення
Джерело:  online.ua

На окупований Донбас прибуло нове підкріплення з Росії. Підрозділ чисельністю до 90 бойовиків і 25 танків Т-72 розміщені в районі селища Бірюкове Свердловського району Луганської області.

Про це повідомив співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає ONLINE.UA.

Активіст зазначив, що новий підрозділ російської армії було розміщено в кількох кілометрах від російсько-українського держкордону. Також селище, в районі якого розміщена техніка та російські військові, знаходиться в 15 км від Свердловська.

По даним Снєгірьова, новим російським підрозділом військових на окупованому Донбасі керує підполковник ЗС РФ Мірзахметов Салават, який є башкиром за національністю.

Аналітичний відділ громадської ініціативи "Права справа" також встановив місця розквартирування бойовиків 7-ї окремої танкової бригади в окупованому Луганську та з'ясував точні адреси зберігання і ремонту важкої техніки бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СБУ оприлюднила чергові докази присутності російських найманців на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?