Жодних натяків: адміністрація Facebook вирішила заблокувати "хтиві" емодзі
Категорія
Технології
Дата публікації

Жодних натяків: адміністрація Facebook вирішила заблокувати "хтиві" емодзі

Жодних натяків: адміністрація Facebook вирішила заблокувати "хтиві" емодзі
Джерело:  online.ua

Компанія Facebook вирішила цензурувати в однойменній соціальній мережі емодзі, які можуть мати сексуальний підтекст. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Dazed.

Йдеться перш за все за смайлики з баклажаном, персиком, каплями води. Посилення правил торкнеться також Instagram.

Таким чином адміністрація боротиметься проти сексуальних домагань чи розповсюдження інтимних послуг. Згідно з оновленими правилами, користувачі отримуватимуть попередження через використання відповідних емодзі у контексті.

Фахівці стверджують, політика платформи не міняється.

"Ми просто оновили формулювання, щоб зробити їх більш ясними для наших користувачів", - цитує видання представника соцмережі.

У правилах Facebook (п.14) говориться, що контент з пропозицією чи запитом сексуального характеру розцінюється як порушення. Втім, намальоване власноруч зображення (але без натяків чи пропозицій) не буде порушенням.

Як повідомляв ONLINE.UA, засновник Facebook Марк Цукерберг звинуватив уряди Росії, Китая, Ірану у спробах втрутитися у процес американських виборів. Він оголосив, що адміністрація соцмережі боротиметься проти такого агресивного впливу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?