"Жорстка та брудна": у Путіна виступили з новою скандальною заявою щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

"Жорстка та брудна": у Путіна виступили з новою скандальною заявою щодо України

"Жорстка та брудна": у Путіна виступили з новою скандальною заявою щодо України
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що "жорстка і брудна виборча кампанія" в Україні викликає побоювання в легітимності майбутніх виборів, передає ONLINE.UA з посиланням на болгарську газету "Труд".

"На Україні йде жорстка, брудна виборча кампанія з виборів президента. Спостерігаючи за нею, ми в Росії поки не розуміємо, з ким на Україні можна розмовляти. Але в будь-якому випадку ми будемо поважати вибір наших сусідів, вибір українців. І будемо відкриті до діалогу з новим керівництвом, якщо воно буде в ньому зацікавлене", - сказав Медведєв.

Він також додав, що важливо, "чи буде ця перемога чесною, чи будуть ці вибори легітимними, без фальсифікацій".

"Недавні події змушують підозрювати найгірше. Кампанія з виборів президента країни проходить із грубими порушеннями загальноприйнятих демократичних норм. У тому числі норм, якими керуються європейські країни... Близько 3 мільйонів громадян України, які живуть і працюють у Росії, втратили можливість проголосувати. Це явне обмеження виборчих прав українських громадян", - сказав Медведєв.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представник Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ Томас Раймер повідомив, що  двоє росіян будуть виключені зі списку довгострокових спостерігачів на українських виборах в зв’язку з відмовою Києва в їх акредитації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?