Жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту — Зеленський

Жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський закликав українців звертати свою увагу й увагу суспільства на те, що жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це 1300 км активних бойових дій. І це несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять багато, а про інші ніби забувають.

Джерело: звернення Зеленського

Головне зі звернення Зеленського

Європейський Союз зробив суттєвий крок у візовому питанні щодо громадян Росії. Єврокомісія затвердила пропозицію призупинити спрощений візовий режим, який зараз діє між ЄС і Росією.

 Абсолютно неприпустимо, що європейською територією можуть користуватися для туризму чи для шопінгу ті, хто в себе вдома, в Росії, не тільки підтримує розкол і знущання з Європи, а й працює на них. Я вдячний пані Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн та всім європейським лідерам, які підтримують візові обмеження для громадян Росії. І маємо пам’ятати: окрім морального боку питання, це також питання елементарної безпеки.

Зеленський взяв участь у низці економічних заходів у Нью-Йорку – там перебуває українська урядова делегація на чолі з першим віце-премʼєр-міністром Юлією Свириденко.

Одна з найвідоміших бірж – Нью-Йоркська фондова біржа – це одне з найкращих місць для привернення економічної уваги світу до України. І сьогодні на біржі був український день. І цей український день розпочав глобальну кампанію промоції нашого економічного потенціалу. Ми зробимо все, щоб провідні світові бізнеси працювали з Україною і в Україні.

Президент сказав, що за першу половину сьогоднішньої доби вдалося збити п’ять із шести російських ракет Х-101

Чотири з цих ракет збили військовослужбовці повітряного командування «Південь». Молодці, хлопці! Також особливо дякуємо сьогодні воїнам 79-ї десантно-штурмової бригади, яка на донецькому напрямку героїчно стримує ворога.

Зеленський звернувся до всіх людей, які створюють інформаційну картину.

Будь ласка, звертайте свою увагу й увагу суспільства на те, що жорстке протистояння триває майже по всій лінії фронту. Це тисяча триста кілометрів активних бойових дій. І це просто несправедливо, коли про окремі ділянки фронту говорять дуже багато, а про інші ніби забувають. Хоча наші воїни на багатьох напрямках – абсолютні молодці, абсолютні герої. І на Донбасі, і на Харківщині, і в Запорізькій області, і на півдні, і в прикордонних районах півночі та сходу країни.

Президент провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача – максимально швидко й точно вирішуємо всі питання, пов’язані з просуванням наших Збройних Сил, знищенням окупантів. 50 тисяч російських життів уже пішло на цю абсолютно безглузду для Росії війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?