Жорстка відповідь на окупацію Криму: Україна підготувала нові санкції проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Жорстка відповідь на окупацію Криму: Україна підготувала нові санкції проти Росії

Жорстка відповідь на окупацію Криму: Україна підготувала нові санкції проти Росії
Джерело:  online.ua

Українська влада підготувала новий пакет санкцій проти Росії за окупацію Криму. До списку санкцій на цей раз буде включено 14 юридичних та 23 фізичних осіб, які причетні до поставок матеріалів та обладнання на російські заводи в Криму, а також беруть участь в проведенні незаконних розкопок на об'єктах культурної спадщини.

Подробиці нового санкційного пакета України проти Росії повідомила прес-служба МінТОТ, передає ONLINE.UA.

Українські санкції також будуть накладени на російські та європейські підприємства, що забезпечують діяльність ТОВ "Титанові інвестиції" в Армянську на території Криму, юридичних осіб, які здійснюють перевезення через порти "Темрюк", "Кавказ" і Керченську поромну переплаву. У санкційний список також включать фізичних осіб, які очолюють компанії, що брали участь в будівництві незаконного Керченського моста.

"Введення санкцій до всіх причетних юридичних і фізичних особ унеможлять їх економічні відносини з Україною, дозволять обмежити або припинити їх економічні відносини з країнами ЄС і США, що в подальшому буде сприяти поверненню окупованих територій в правове поле України", - уточнили в міністерстві.

Слід зазначити, що Кабмін вже вніс на розгляд РНБО запропонований МінТОТ новий антиросійський список санкцій, в який планується внести кілька десятків осіб, причетних до окупації Криму та незаконної діяльності на території півострова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін без обговорення продовжив дію заборони на ввезення російських товарів на територію України ще на рік - до 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?