Жорстоке вбивство на Одещині: з'явилося важливе уточнення
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстоке вбивство на Одещині: з'явилося важливе уточнення

Жорстоке вбивство на Одещині: з'явилося важливе уточнення
Джерело:  Думська

Чоловік, якого підозрюють у  подвійному вбивстві під Одесою, перед тим, як вбити жінку, проник в будинок її брата-податківця.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Думську".
Як розповіли сусіди загиблої жінки, злочинець спочатку проник в будинок її брата Олександра Н., який займає високу посаду в податковій інспекції Одеси. Особняк виявився порожнім: господар з родиною зараз відпочиває в Карпатах.
Зловмисник підпалив оселю, після чого городами перебрався в будинок сестри податківця Ольги Ж., де розправився з нею і її дворічною донькою Марією, після чого влаштував пожежу і там. Потім він сів у вантажівку MAN, що належить родині, і поїхав.
У цей час чоловік загиблої жінки гасив палаючий будинок шурина.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  в Росії під Смоленськом чоловік підпалив свій будинок, потім підпалив будинок сусіда, а пожежників, що приїхали на місце події , - розстріляв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?