Жорстокий розстріл людей в Орландо: з'явилося відео перших секунд трагедії
Категорія
Світ
Дата публікації

Жорстокий розстріл людей в Орландо: з'явилося відео перших секунд трагедії

Жорстокий розстріл людей в Орландо: з'явилося відео перших секунд трагедії
Джерело:  online.ua

У мережі опублікували відео перших секунд стрілянини в нічному клубі в Орландо у Флориді в США, в ході якої, за уточненими даними, загинули 49 людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Імовірно, ролик зняла одна з жертв "орландського стрілка" - Аманда Альвеар. Відео в соцмережі опублікував близький знайомий Альвеар. На записі видно, як молоді люди танцюють і співають в клубі, після цього камера показує обличчя молодої дівчини, яка говорить слово, схоже на "shooting" - стрілянина. Потім голосно звучать постріли і трансляція переривається.
У той же час влада американського штату Флорида уточнила, що число загиблих під час теракту в Орландо складає 49 осіб. Підозрюваного у теракті було ліквідовано. Наразі упізнано 48 убитих.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 12 червня в гей-клуб міста Орландо увірвався чоловік, озброєний пістолетом і штурмовою гвинтівкою, захопив заручників і почав вбивати людей. Сам вбивця - 29-річний Омар Матін - заявляв про свої зв'язки з терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?