"Журналіст ДНР" заявив про Божу правду, що дозволяє стріляти в українців: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Журналіст ДНР" заявив про Божу правду, що дозволяє стріляти в українців: з'явилося відео

"Журналіст ДНР" заявив про Божу правду, що дозволяє стріляти в українців: з'явилося відео

Колишній український журналіст Геннадій Дубовий, який перейшов до бойовиків на Донбас і став «особистим кореспондентом» одного з ватажків ДНР, Мотороли, пообіцяв розстрілювати колишніх колег на підставі «Божої правди».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене журналістом Денисом Казанським в його Facebook.
«Журналіст ДНР Геннадій Дубовий (публікувався в журналі "Вісті репортер") передає привіт українському медіаспівтовариству. Спасибі, що закрили сайт "Миротворець», - написав він.
На ролику екс-співробітник українських ЗМІ звернувся до своїх колишніх колег.
«Хлопці, ось дивіться, я хочу своїм «друзям»-журналістам сказати. У мене в руках - бойова зброя. Я вмію її застосовувати. І коли я буду виконувати свої журналістські обов'язки там, на передовій, і щось трапиться з моїм товаришем, я буду застосовувати цю зброю проти «нацистів», - пообіцяв він.
Крім того, Дубовий визнав, що «це заборонено всіма міжнародними конвенціями».
«Але це дозволено вищою Божою правдою. Хлопці, ті, які сидять на диванах, особливо мої колеги-журналісти, - задумайтеся! У разі чого я застосую її проти вас. Спасибі, друзі», - заявив бойовик.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Геннадій Дубовий зізнався в тому, що бойовики ДНР вичікують, коли в Україні почнуться внутрішні міжусобиці, щоб виступити в якості "визволителів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?