Журналіст на конкретному прикладі розповів про сумну долю бойовиків ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст на конкретному прикладі розповів про сумну долю бойовиків ДНР

Журналіст на конкретному прикладі розповів про сумну долю бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Український блогер і журналіст Денис Казанський на прикладі однієї з сепаратисток розповів про долю бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
Казанський нагадав про дівчину-бойовика з Москви, яка влітку 2015 року, коли була вагітною, відзначилася фотографіями зі знайденою біля річки Кальміус в Донецьку відрубаною головою, і розповів про її подальшу долю.
За його словами, за минулий рік сепаратистка встигла поховати одну дитину і народити іншу, проживає з батьком дитини в Донецьку, в будинку без світла і газу. У соцмережах дівчина просить про памперси і дитячі суміші для дитини і намагається продати форму: свою і свого чоловіка, щоб дістати гроші на квиток до Москви.
"Декретні їй "молода республіка" оплачувати відмовилася. А тато, мабуть, відчуває деякі проблеми з працевлаштуванням в процвітаючому незалежному Донбасі", - написав Денис Казанський.



Користувач мережі Сергій Купрій зазначив: "Ополченки" на Донбасі народжують багато і охоче...".
Як повідомляв ONLINE.UA, російська сторона СЦКК вперше підтвердила обстріл з боку бойовиків так званих ДНР і ЛНР в зоні АТО на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?