Журналіст натякнув на зв'язок Порошенка і Ахметова
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналіст натякнув на зв'язок Порошенка і Ахметова

Журналіст натякнув на зв'язок Порошенка і Ахметова
Джерело:  Коментарі

Експерт і журналіст програми "Гроші" Олександр Дубинський заявив про лояльність президента Порошенка до вугільних ініціатив олігарха Ахметова.
Про це повідомляють Комментарии.ua.
"Товариші, а чи не здається вам, дивлячись, як зростають тарифи, що чемпіоном країни з футболу цього року достроково стане роттердамський "Шахтар"?" - написав Дубинський на своїй сторінці в Facebook.
Як раніше повідомляла Економічна правда, впровадження схеми розрахунку вартості вугілля в тарифі на електроенергію, відомої як "Роттердам +", працює в інтересах бізнесу Ахметова і збільшує його прибутки вдвічі, що, за попередніми розрахунками, складе більше 8 мільярдів гривень, пише видання.
"Клуб, за який фанатично вболіває президент :)", - додав Дубинський, натякаючи на потепління відносин між Порошенком і Ахметовим.



Як зазначає видання, аналізуючи останні рішення в міністерстві енергетики, зокрема щодо підвищення вартості вугілля, експерти стверджують, що діюча адміністрація взяла курс на підтримку компанії ДТЕК Ріната Ахметова і відкрито діє в його інтересах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?