Журналіст показав нових українських "кіборгів" на Донбасі: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст показав нових українських "кіборгів" на Донбасі: опубліковані фото

Журналіст показав нових українських "кіборгів" на Донбасі: опубліковані фото

Відомий журналіст Роман Бочкала розповів, що українських воїнів, що утримують Авдіївську промзону, прозвали "промбергами" за аналогією з "кіборгами", які захищали Донецький аеропорт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Захисників Донецького аеропорту прозвали кіборгами. А сьогодні почув, як називають українських воїнів, що утримують Авдіївську промзону - ПРОМБЕРГИ!!! Зараз на промзоні десантники 81 бригади. Кожен день у хлопців є поранені. В основному травми осколкові. А якщо кульові, то дуже важкі. Але більшість, у кого поранення легкого і навіть середнього ступенів тяжкості, від госпіталізації відмовляються", - написав Бочкала.
Журналіст спростував інформацію про те, що українські військові поступилися частиною промзони.
"Повідомлення про те, що нібито українські військові поступилися частиною промзони не мають під собою сенсу. Не вірте брехні. Навпаки - розширили контрольовану територію. Противник знищується з пролетарською ненавистю. А саме - батальйон Сомалі ушлепків Гіві. По ту сторону вже просто не знають, що робити з цими хлопцями з крові й металу. Промберги, не інакше", - зазначив він.
Раніше повідомлялося, що  бойовики на Донбасі продовжують нарощувати кількість обстрілів, а головною гарячою точкою зони АТО залишається Авдіївка та її околиці.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?