Журналіст з'ясував, що Зеленському платить Портнов, соратник Януковича
Категорія
Економіка
Дата публікації

Журналіст з'ясував, що Зеленському платить Портнов, соратник Януковича

Журналіст з'ясував, що Зеленському платить Портнов, соратник Януковича
Джерело:  golos.ua

Велика частина коштів, отриманих шоуменом і кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським на його виборчу кампанію надійшла від людей, тісно пов'язаних з Андрієм Портновим - близьким соратником екс-президента Віктора Януковича (зараз переховується в РФ) і автором «диктаторської конституції». Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст проекту «Наші Гроші» Юрій Ніколов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «ГолосUA».

«Портновці - спонсори Зеленського. Або інвестори? Подивився по сайту НАЗК, хто офіційно жертвував Зеленському. Всього засвітилися 68 млн грн від 230 людей з початку лютого. Серед жертводавців, виявилася порівняно велика купа юристів, пов'язаних з Андрієм Портновим та Андрієм Богданом, якого називають чи не головним у штабі Зеленського. Вносили вони хто полтинник, хто сотку (тис. грн)», - повідомив Ніколов.

«Ось кого зауважив: Євген Венічук і Ігор Мендограло - відповідно колишній директор і актуальний підписант фірми« Укррослізинг », яка віджала через суд у Києва 2 ярда грошей за вагони метрополітену. Ці юристи якраз увійшли в фірму, коли вона стала належати Фуксу, і забезпечили їй судову перемогу. Раніше Венічук офіційно світився як партнер Гранцева, який партнер Портнова. Валентина Стародубцева, бухгалтер адвокатського об'єднання «Пукшин і партнери», там, де старшим партнером трудиться Андрій Богдан. Дмитро Барабін, був адвокатом в «Бона Фідес» Пукшина», - зазначив журналіст.

За його відомостями, в списку «благодійників» Зеленського виявилося також багато «портновців», пов'язаних з ним ще з часів співпраці Андрія Портнова з Юлією Тимошенко.

«Володимир Макар, адвокат і« посіпака »Портнова по БЮТу. Анна Косінова, адвокат АТ «КОЛЕГІЯ правозахісніків» Петрашко, Макара і Гранцева. Ірина Спрінская, адвокат, була помічницею нардепа від БЮТ Володимира Пилипенка, який входив до групи «молодих юристів» Портнова. Костянтин Гранич, теж був помічником Пилипенко. Карина Мікітян, була помічницею Портнова і Пилипенка. Оксана Мангул, директор юркомпанії «Корпоративні технології» Петрашко і Гранцева з Фесенко», - перерахував Юрій Ніколов. Також істотні суми на підтримку Володимира Зеленського внесли його дружина і партнери по бізнесу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?