Журналистам не дали снимать день рождения скандального наместника Лавры: появилось видео
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналистам не дали снимать день рождения скандального наместника Лавры: появилось видео

Журналистам не дали снимать день рождения скандального наместника Лавры: появилось видео
Джерело:  ТСН

Під час зйомки святкування Дня народження  скандального намісника Києво-Печерської Лаври Павла  невідомі погрожували журналістам ТСН і пошкодили авто.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Знімальна група знімала під'їзд авто гостей торжества, серед яких були і колишні регіонали. Вони приїхали привітати одіозного намісника Лаври Павла з 55-річчям.
У цей момент до авто з журналістами підійшли невідомі з представниками так званого Запорізького козацтва, які охороняють територію Лаври, почали лаятися і вимагали віддати відео.
"Підходять якісь люди. Двоє молодих людей, двоє якихось козаків, і починають нам погрожувати. Ну ми закрилися в машині", - розповів кореспондент ТСН Дмитро Святненко, додавши, що показав молодим своє посвідчення.
Скандальному наміснику Києво-Печерської Лаври Павлу гроші носили в рюкзаках "Вони: або давайте сюди запис, або ви звідси живими не поїдете ... Почали намагатися відкрити машину, машина закрита, почали відразу спускати колеса, кажуть все, ви звідси не поїдете", - додав він.
Журналісти викликали оперативників і поліцію. Коли поліцейські були поруч, невідомі почали надувати колеса, але продовжували лаятися. Другий знімальній групі, яка пізніше під'їхала до Лаври, також перешкоджали козаки і також погрожували і лаялися.
Слідчі з'ясовують всі обставини події.



Нагадаємо, скандальний намісник Лаври, порушивши ПДР, не дав поліції скласти протокол про порушення.
Замість цього священнослужитель порадив співробітнику поліції "подумати про душу" і сходити до церкви, а потім робити йому зауваження.
Також повідомлялося, що  на Велику дзвіницю Лаври встановили найбільший дзвін - дзвін Всіх Святих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?