Журналісти дізнались цікаві подробиці нових серій "Секс і місто"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Журналісти дізнались цікаві подробиці нових серій "Секс і місто"

Журналісти дізнались цікаві подробиці нових серій "Секс і місто"
Джерело:  online.ua

Іноземні журналісти дізналися ще декілька цікавих фактів про сюжет нових серій "Секс і місто", на які з нетерпінням чекають кіномани у різних куточках планети. До прикладу, ЗМІ стверджують,що у продовженні серіалу не з'явиться "чоловік мрії", якого грав актор Кріс Нот. Інсайдери таблоїду Page Six наголосили, що поки невідомо, як автори перезапуску серіалу пояснять відсутність містера Біга у нових епізодах, однак актора Кріса Нота, який грав цього персонажа, глядачі точно не побачать у новому проєкті HBO. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт  Page Six.

За словами анонімних джерел, що тут можуть використати ідею, яку планували втілити у життя у третьому фільмі "Секс і місто", який так і не надійшов у виробництво. Там чоловік Керрі Бредшоу помер від інсульту.

"Окрім того, глядачі недорахуються ще одного відомого персонажа "Секс і місто". Мова йде про чоловіка Міранди – Стіва, якого зіграв актор Девід Ейгенберг. Як пояснять його відсутність у стрічці, поки невідомо", - йдеться в матеріалі видання.

Також іноземний таблоїд підтвердив й назву нового серіалу – And Just Like That… Початок зйомок уже запланували на весну 2021 року. Новий сезон "Секс і місто" складатиметься з 10 серій.

 Нагадаємо, що серіал "Секс і місто" став дуже популярним у 2000-их роках. Він розповідає про життя 4 молодихпривабливих жінок, які під час дружніх зустрічей ділились одна з одною деталями свого особистого життя. Головною героїнею є Керрі Бредшоу, яку зіграла голлівудська зірка Сара Джессіка Паркер. Вона – успішна журналістка, яка веде свою колонку у журналі та в перерві між богемними вечірками і походами в ресторанах шукає ідеального чоловіка. Акторка уже підтвердила, що її можна буде побачити у нових епізодах. Однак на появу Саманти у виконанні Кім Кетролл глядачам не варто очікувати через публічний конфлікт із Сарою Джессікою Паркер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп викликає винахідника та бізнесмена Ілона Маска до суду  через свою ексдружину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?