Журналісти дізналися, хто може стати головою уряду та першим віце-прем’єром
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти дізналися, хто може стати головою уряду та першим віце-прем’єром

Журналісти дізналися, хто може стати головою уряду та першим віце-прем’єром
Джерело:  LB.ua

Після впевненої перемоги на дострокових парламентських виборах партія «Слуга народу» має великі шанси сформувати монопартійну більшість. Відповідно, це дає можливість призначити прем’єр-міністра та членів уряду без делегування квот іншим учасникам коаліції. Про це повідомляє ONLINE.UA.

За неофіційними даними, які отримали журналісти видання LB.ua, найбільші шанси очолити Кабінет міністрів України має Владислав Рашкован – колишній заступник глави НБУ, а зараз представник України в МВФ.

Першим віце-прем’єром повинен стати Ігор Палиця – колишній голова Одеської ОДА та нинішній голова Волинської обласної ради. Палиця вважається людиною, наближеною до Ігоря Коломойського. Тривалий час саме він очолював одне з ключових підприємств, яке знаходилося під контролем групи «Приват» – ВАТ «Укрнафта».

Якщо «Голос» все ж таки увійде до коаліції, до чого схиляється сам президент та його найближче оточення, то, за даними неназваних джерел, Святослав Вакарчук може розраховувати для свого представника на портфель міністра фінансів.

Головою Верховної Ради, як і прогнозувалось, має стати лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що ЦВК вже опублікувала свіжі дані з результатами виборів до Верховної Ради по закордонних дільницях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?