Журналісти дізналися, коли можуть відбутися нові вибори в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися, коли можуть відбутися нові вибори в Україні

Журналісти дізналися, коли можуть відбутися нові вибори в Україні
Джерело:  online.ua

Представники Офісу президента України ведуть активну дискусію щодо призначення позачергових місцевих виборів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал "УП. Off the record".

Потенційною датою для проведення голосування в регіонах є 8 грудня.

"Місцеві вибори можуть відбуватися не восени наступного року, а вже 8 грудня. На Банковій дискусія з цього приводу ще продовжується, але схоже бліцкриг продовжиться", - стверджують журналісти.

Нагадаємо, у ЗМі неодноразово нагадували, що команда Володимира Зеленського може не зупинитися після тріумфу на президентських виборів та успішної парламентської боротьби. Ця інформація наразі так і залишається невизначеною та неофіційною.

Слід зазначити, нещодавно Зеленський звинуватив ЦВК у необ'єктивності стосовно кандидатів від партії "Слуга Народу" під час виборів до парламенту. Він звернувся до Верховної Ради щодо звільнення чинного складу комісії.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільниця ЦВК Тетяна Сліпачук вважає закиди з боку президента не доречними. Вона назвала роботу відомства протягом останніх місяців незалежною та віддаленою однаково від кожної політичної сили у країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?