Журналісти дізналися, куди саме Зеленський перенесе Адміністрацію президента
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти дізналися, куди саме Зеленський перенесе Адміністрацію президента

Журналісти дізналися, куди саме Зеленський перенесе Адміністрацію президента
Джерело:  ЛІГА.net

Найбільш вірогідним місцем, куди переїде Адміністрація президента Володимира Зеленського, є конгресово-виставковий центр «Парковий», відомий також як «вертолітний майданчик Януковича». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Ліга.net », цей варіант є основним.

Джерело в Адміністрації президента висловило надію, що переїзд з Банкової завершиться до кінця нинішнього року. Найбільша складність тут полягає в необхідності вирішення питань, пов’язаних з безпекою та умовами зберігання архіву.

Раніше Володимир Зеленський повідомляв, що розглядає можливість переїзду Адміністрації президента за межі міста.

«Я перенесу туди резиденцію, де немає заторів. Просто перенесу з Києва», – заявляв президент.

Однак на цей час відомо, що ідея щодо перенесення АП за місто не знайшла підтримки. Це значно ускладнить комунікацію між Адміністрацією президента та іншими державними установами, які залишаться працювати в урядовому кварталі. КВЦ «Парковий», натомість, розташовано достатньо близько від Верховної Ради та Будинку Уряду. Крім того, перед виборами там вже розташовувався штаб «команди Зеленського».

Нагадаємо, що сьогодні один з представників нового президента прокоментував заяву Коломойського оголосити дефолт України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?